top of page

 

Voor wie is deze cursus?

Ben je op zoek naar waarom iets niet wil? Dit kan in privésfeer, zakelijk, het verenigingsleven, je loopbaan zijn, het maakt niet uit. Waarom lukt dit niet? Er is altijd wel een reden waarom iets niet loopt of niet van de grond wil komen. Het kan ook zijn dat je ontdekt dat je zelf een groot veranderingsproces meemaakt. Je wilt dan begrijpen hoe e.e.a. energetisch voor je werkt. Maar hoe vind je deze reden. Hier zijn geen checklists voor, dit is iets wat je zelf moet zoeken. Vaak lukt dit niet alleen, anders had je dit al wel gedaan en was er geen probleem. Je wilt graag verder komen in je eigen ontwikkelingen en het veranderingsproces afronden. Het gaat erom, dat je innerlijke aspiraties en dagdromen kunt waarnemen en realiseren. Zodat jij weer je levens passie gaat ervaren en je bestemming van je roeping kan vinden.

 

Kernpunten:

  • Anja en Froos zijn ervaringsdeskundigen met een bewezen trackrecord.

  • Door de AF-Methode is jouw doorbraak naar een meer gewenste toekomst gegarandeerd.

  • Je leven van vóór de cursus, is nooit meer hetzelfde als na de cursus.

  • In 3 dagen heb je jouw doel bereikt en inzicht in “wat je te doen staat”.

  • Je wordt hierdoor een betere versie van jezelf.

  • Je ervaart dat ook voor jou, je gewenste toekomst haalbaar is.

  • Het potentieel in jou wordt aangesproken en komt naar buiten.

  • De verandering die je altijd hebt gewild, ga je nu realiseren.

  • Je wilt vooruit in het leven en je voelt aan, dat deze cursus jouw kans is.

 

Wat is het resultaat

Als je resultaat wilt behalen op persoonlijke groei, je wilt een verbeterde versie worden van jezelf, dan zit je hier helemaal op het goede adres. Je krijgt de unieke AF-methode, die we 100% garanderen. Succes verzekerd.

 

De cursus is in kleine groepen van 7 personen. Hierdoor is er alle persoonlijke aandacht voor jou. Door de AF-methode, de persoonlijke aandacht, de bewezen kennis en ervaring ontstaat er maximaal kans op succes voor jou. Buiten jezelf hoef je niets mee te nemen, wij zorgen voor de rest.

 

Wie is  Froos  

Sinds 2007 is Froos op alle fronten echt vrij en dat is een “way of life” die hij iedereen vanuit zijn hart gunt. Het is voor hem een hele weg geweest, begonnen met 13 ongelukken in 12 ambachten, naar een succesvol ondernemer en later participant/investeerder. Doordat hij het zelf heeft geleefd en bestudeerd, is Froos in staat dit aan anderen over te dragen.

 

 

AF-methode: Anja en Froos werken sinds 2007 samen en hebben een niet te evenaren unieke methode ontwikkeld: de AF-methode. Het resultaat, voor de cursist is altijd een persoonlijke doorbraak.

Honderden klanten hebben Anja en Froos al begeleid in hun persoonlijk ontwikkelingsproces naar een betere versie van hen zelf.

Mindfulness, of aandacht training, is het tegenovergestelde van leven op de automatische piloot. Je komt dichterbij je gevoel, zonder erover te oordelen of er direct gevolg aan te geven. Je aanvaardt de situatie zoals hij is en creëert de ruimte om problemen van een andere kant te bekijken. Door dit proces te trainen, leef je intenser en je kunt tegelijkertijd makkelijker ontspannen.

 

U kunt meer lezen over de data in de Agenda op deze site

Cursus Bereik wat je wilt

bottom of page