top of page

Telefonisch/Face Time consult

Er is een mogelijkheid om telefonisch en/of facetime consult aan te vragen. Ben je om welke reden dan ook niet in staat om een consult in de praktijk aan te gaan? Dan kan een dit een oplossing zijn. Er wordt gezorgd dat je inzicht en advies krijgt. Hiervoor maak ik gebruik van transformatie coaching en reading/healing. 

 

Het is belangrijk dat je openstaat voor advies en nieuwe inzichten. De wil en intentie om met deze adviezen aan de slag te gaan bepalen mede het resultaat. Vaak helpt één sessie je al een eind op weg maar het is mogelijk dat je meerdere sessies nodig hebt.

 

 

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan het consult hebben we contact per email of telefoon om een datum en tijdstip af te spreken. Ook kun je aangeven welke onderwerpen je graag wilt bespreken. Op het afgesproken tijdstip bel ik je op, zorg dat je tijdens het gesprek niet gestoord kunt worden. Ruim voor het consult bereid ik mij voor door me af te stemmen op jouw energie. Daarom is het handig om van tevoren een afspraak te maken.

 

Het telefonisch consult duurt ongeveer 30 minuten. Verwacht je meer tijd nodig te hebben, dan mag je dit voorafgaand aan het gesprek doorgeven.

bottom of page