top of page

Over mij

anja 2.JPG

Mijn naam is Anja Harleman-Lokate, getrouwd en heb twee prachtige dochters. Ik heb van jongs af aan al interesse gehad om bepaalde gedragingen en gevoelens van de mensen en gebeurtenissen te willen verklaren. Dit komt onder andere door mijn hoog sensitiviteit. Rond mijn 30ste ben ik begonnen met het volgen van verschillende opleidingen en cursussen. Ik wilde begrijpen wat ik voelde en zag.

 

Aanvankelijk ben ik opgeleid vanuit de reguliere onderwijs. Daar werd alles vanuit het cognitieve geleerd en gewerkt. Dit was heel leerzaam. Echter kon ik nog steeds mijn draai niet vinden. Daarna ben ik o.a coaching en intuïtieve ontwikkeling gaan doen.  

 

Ik begon te begrijpen waarom ik mijn leven op deze wijze heb doorleefd. Het is oké om gevoelig (hoog sensitief) te zijn en dit als kracht te zien en in te zetten. Toch klopte er nog iets niet voor mij. Ik bleef onzeker en bleef erg gevoelig voor woorden, klanken en stemmingen van anderen. Mijn empathisch vermogen zorgde ervoor dat het bleef "binnen komen".

 

Uiteindelijk ben ik in aanraking gekomen met een opleiding die ervoor zorgde dat ik mezelf echt goed leerde kennen en mij van binnenuit sterker maakte. Ik kreeg meer "grip" op mijn leven. Het was een prachtige opleiding voor mij. De opleiding tot psycho- energetisch therapeut heeft alles in mij werd gereset.. Hoewel ik in eerste instantie de cursussen en opleidingen voor mezelf deed, ben ik nu dankbaar dat ik de opgedane kennis en ervaringen met anderen mag delen. 

 

 

Warme groet,

Anja

bottom of page